Storgata 6, Jessheim

  • Åpningstider:
  • Hverdager:07:00-19:00
  • Lørdag:09:00-18:00
  • Søndag:09:00-18:00


Velkommen til en god kopp kaffe i vår kaffebar og kaffebutikk på Jessheim! Vi tilbyr herlige kaffedrikker, shakes, bakervarer fra vårt eget bakeri, samt kaffe i løsvekt.

Historien om Kaffebrenneriet Jessheim:

Anno mai 2013: Fra 25 kvm på Bislett til storstue på Jessheim! Det er over atten år siden Thomas og Steinar spikret innredning selv, skrapte gulvsparkel, malte vegger - og åpnet det som har blitt institusjonen Kaffebrenneriet på Bislett. For fem år siden ringte Tore Kværner og sa, nå må dere komme dere til Jessheim, det er her det skjer! Etter det ringte han hvert år og var like påståelig.

Endelig er Kaffebrenneriet kommet til Jessheim!

Med innredning, farger og lamper tegnet ut og bygd av vår egen arkitekt Cecilie, så håper vi at med maten og drikke, så skal dette bli et godt nabosted for alle.

Navnet «Jessheim» kommer av det norrøne ”Jaseimr” eller ”Jesseimr”, der det første leddet har uviss betydning, mens siste ledd betyr ”heim”. Det er også mulig at første del, ”jess” kan bety jarl eller jarls. Uttalen er egentlig jessomm og navnet ble skrevet Jessum. I 1900 ble skrivemåten endra til ”Jesseim”, senere til ”Jessheim”.